Nachspiel – Bursdagskonsert for Benjamin Britten

Torsdag 7. februar, rett etter TSO-konserten i Olavshallen, duker vi nok en gang til Nachspiel-konsert med publikum og utøvere tett innpå hverandre på scenen i Store Sal. I år er det 100 år siden tannlegesønnen fra Suffolk som ble en av Englands aller største stoltheter innen klassisk moderne musikk ble født. Trondheim Sinfonietta feirer med musikk av Vitold Lutoslawski og selvsagt av bursdagbarnet selv, og ikke minst har vi spesialbestilte, spesialimporterte og topptrimmede bursdagsrelaterte overraskelser på lur!
[Les mer om konserten]

Margareth the Clown har hørt om konserten, og vil gjøre alt i sin makt for å kunne ta del i feiringen.
Margareth the Clown har hørt om konserten, og vil gjøre alt i sin makt for å kunne ta del i feiringen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.