Hvor har jeg vert i hele mitt liv?

Trondheim Sinfonietta er stolte av å kunne være “teaterorkester” under denne smått surrealistiske men særdeles underholdende forestillingen “Hvor har jeg vert i hele mitt liv?”
Bli med på en vandrende forestilling som inkluderer flere kunstformer, og som tar hele Stjørdal sentrum i bruk! Oppmøte ved taggen, Halsøen-krysset.

Forestillingen tar utgangspunkt i den legendariske taggen ved E6 – «Hvor har jeg vert i hele mitt liv», og bruker Odysseen av Homer som en ramme for denne historien som handler om å prøve å finne tilbake til seg selv.

Profesjonelle aktører samarbeider med ungdom og voksne amatører for å skape et kunstprosjekt som kombinerer teater, visuell kunst, musikk og ikke minst Stjørdal sentrums kriker og kroker i en unik forestilling som du garantert ikke har sett maken til!

14-18 september, forestillinger 1500/1800 hver dag
Komponist: Bergmund Skaslien