Drömseminarium Workshop Open Session

Trondheim Sinfonietta

Drömseminarium Workshop Open Session

Fredag 23. august 2019 kl. 21:30–22:30, Ladebekken 15

Et glimt i skapelsen av drömseminarium, et utarbeidet musikk / teaterverk komponert av Ellen Lindquist basert på dikt av Tomas Tranströmer

Denne åpne sesjonen inkluderer medlemmer av Trondheim Sinfonietta som jobber med medlemmer av det originale ensemblet som utviklet partituret med komponisten Ellen Lindquist. Gruppen skal fremføre en blanding av allerede skrevne stykker, «Romanska Bågar», «Lamento», og «Naktergalen i Badelunda», og improvisert materiale ved bruk av «Glantan», «Vermeer» og «Allegro», og integrerer koreografi og design. Sesjonen inkluderer også forestillinger av medlemmer av et pedagogisk utformingsverksted det originale ensemblet er vert for med profesjonelle artister og studenter fra Trondheim.

Leave a Reply