100% Van der Aa – 27.9

Trondheim Sinfonietta

100% Van der Aa – 27.9

TSi vil i samarbeid med Trondheim Kammermusikkfestival, nyMusikk Trondheim og Dokkhuset scene presentere den nederlandske komponisten Michel van der Aa.
Konserten blir et blir en sjelden mulighet til å komme tett på van der Aa, som selv er til stede for til å introdusere sine verker. Transit er et gripende verk for solo klaver og film, og beskriver en gammel mann som kjemper mot ensomheten. I Hysteresis får vi oppleve klarinettvirtuosen Kari Kriikku sammen med Trondheim Sinfonietta. Som i mange av van der Aas verker er samspillet mellom det akustiske og det elektroniske, både live og innspilt, et viktig element. Hysteresis er skrevet spesielt for Kriikku.

27.sept. kl. 22:00, Dokkhuset Scene
Medvirkende: Trygve Brøske – klaver
Kari Kriikku – klarinett
Trondheim Sinfonietta, dirigent Anna-Maria Helsing

Program: Transit for klaver og video (2009)
Mask (2006)
Hysteresis (2013)

Leave a Reply