Kamfest 100% Thoresen

Trondheim Sinfonietta

Kamfest 100% Thoresen

Festivalen fortsetter den populÊre tradisjonen med konsert i Dokkhuset viet festivalkomponisten. The Descent of Luminous Water er skrevet for Grieg trio, et verk de har spilt mye pÄ forskjellige internasjonale arenaer. Thoresen mottok Edvard-prisen for verket LÞp, lokk og linjer i 2003. Det er blitt et av Thoresens mest populÊre verk, ikke minst pÄ grunn av den lekne bruken av folkemusikkelementer. FÄ ogsÄ med deg nyMusikk Salong fra kl 21.00 der Ida Habbestad leder samtale med Thoresen og Thomas Hilder. Denne kvelden blir en sjelden mulighet til Ä komme tett pÄ festivalkomponist Lasse Thoresen.

Medvirkende
Trine Knutsen, flĂžyte
Grieg trio
Berit Opheim, sang
Trondheim Sinfonietta
Øyvind BjorÄ, dirigent

Program
Økofanfare
The Descent of Luminous Water
Fra LĂžp,lokk og linjer: Heimreisa- Mellombels- Fuglar, fe og folk, Rudlatradl

Les mer og kjÞp billetter pÄ vÄre nettsider kamfest.no

Leave a Reply