TSi inviterer til jubileumsfest 8.des. kl. 20:00, Dokkhuset Scene, for å feire 20 år med samtidsmusikk og utgivelse av jubileumsplaten «Mantra».

Trondheim Sinfonietta feirer i år 20 års jubileum som ensemble. TSi har fra den spede start med fremførelse av Olivier Messiaens “Quatuor pour la fin du temps” utviklet seg til å bli et av Norges viktigste ensembler for ny musikk, med en stadig økende mengde av bestillingsverker. TSi feirer også utgivelsen av vår første innspilling på det svenske plateselskapet BIS med blant annet en innspilling av bestillingsverket “Mantra” av Ellen Lindquist som også er platens tittel.

Medvirkende:    Torodd Wigum – dirigent
Stian Westerhus – el-gitar

Program:    Hikari Kiyama: Samer for sinfonietta og El-gitar
Toshio Hosokawa: Drawing
Fredric Rzewski: Les Mouton de Panurge

Flere overraskelser!