Kamfest 100% Thoresen

Trondheim Sinfonietta

Kamfest 100% Thoresen

Festivalen fortsetter den populære tradisjonen med konsert i Dokkhuset viet festivalkomponisten. The Descent of Luminous Water er skrevet for Grieg trio, et verk de har spilt mye på forskjellige internasjonale arenaer. Thoresen mottok Edvard-prisen for verket Løp, lokk og linjer i 2003. Det er blitt et av Thoresens mest populære verk, ikke minst på grunn av den lekne bruken av folkemusikkelementer. Få også med deg nyMusikk Salong fra kl 21.00 der Ida Habbestad leder samtale med Thoresen og Thomas Hilder. Denne kvelden blir en sjelden mulighet til å komme tett på festivalkomponist Lasse Thoresen.

Medvirkende
Trine Knutsen, fløyte
Grieg trio
Berit Opheim, sang
Trondheim Sinfonietta
Øyvind Bjorå, dirigent

Program
Økofanfare
The Descent of Luminous Water
Fra Løp,lokk og linjer: Heimreisa- Mellombels- Fuglar, fe og folk, Rudlatradl

Les mer og kjøp billetter på våre nettsider kamfest.no

Leave a Reply

Your email address will not be published.